«Προσωπικό μου στοίχημα η σχολική στέγη στο δήμο Λαγκαδά και το δίκτυο ύδρευσης στην πόλη του Λαγκαδά»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό “Γνώμη” έδωσε η υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου.

Η κα. Ανδρεάδου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της προεκλογικής ατζέντας. Ωστόσο, αυτό που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η δήλωση που έκανε για το… προσωπικό της στοίχημα.

“Η σχολική στέγη, που αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα για το δήμο Λαγκαδά, όπως και το δίκτυο ύδρευσης της πόλης του Λαγκαδά, αποτελούν το προσωπικό μου στοίχημα. Είναι οι πιο άμεσες προτεραιότητές μου εφόσον οι δημότες Λαγκαδά μάς εμπιστευτούν για να διοικήσουμε την επόμενη πενταετία “, τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά.

Η κα. Ανδρεάδου εξήγγειλε, επίσης, στη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης της και τη δημιουργία Γραφείου Μέριμνας για τους αγροτοκτηνοτρόφους του δήμου Λαγκαδά.

“Ο πρωτογενής τομέας παραγωγής είναι πάρα πολύ σημαντικός για το δήμο μας. Πρέπει να βοηθήσουμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας. Να κάνουμε πιο εύκολη τη δουλειά τους. Υπάρχουν εργαλεία, τα οποία πολλές φορές δεν τα γνωρίζουν. Εμείς λοιπόν θα φροντίσουμε για την ενημέρωση και την διευκόλυνση τους προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε προγράμματα και χρηματοδοτήσεις ώστε να αναπτύξουν καλύτερα τις παραγωγές τους”

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όλη την συνέντευξη: