«Η βελτίωση της καθημερινότητας και τα έργα πνοής θα δώσουν την αναπτυξιακή ώθηση»

«Η αντιμετώπιση και η λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες Λαγκαδά στην καθημερινότητά τους, είναι μεταξύ των πιο άμεσων προτεραιοτήτων μας, αποτελεί κορυφαίο στόχο», δήλωσε η Νίκη Ανδρεάδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και την δημοσιογράφο, Θεοδώρα Απότα.

«Έργα πνοής χρειάζεται ο Δήμος Λαγκαδά και εμείς θα τα διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας. Η συγκυρία είναι η καλύτερη δυνατή. Με τόσα χρηματοδοτικά εργαλεία διαθέσιμα, δεν είναι δυνατόν να μένει ο δήμος Λαγκαδά αδρανής και απλά να ΄παρακολουθεί την εξέλιξη και την πρόοδο των άλλων Δήμων του νομού Θεσσαλονίκης», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος του Δήμου Λαγκαδά.

«Μας λείπουν πολύ σημαντικές υποδομές. Μόνο με τα έργα πνοής θα τις αποκτήσουμε. Οι υποδομές είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να δώσουμε την αναπτυξιακή ώθηση, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να υπάρξουν τα κίνητρα ώστε νέα ζευγάρια να εγκατασταθούν στο Δήμο Λαγκαδά και έτσι να αντιμετωπιστεί και η πληθυσμιακή αιμορραγία που βλέπουμε να καταγράφεται», συμπλήρωσε η κα. Ανδρεάδου.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη της υποψήφιας δημάρχου του Δήμου Λαγκαδά στην ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: