Συγκέντρωση 200 υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της υποψήφιας δημάρχου Λαγκαδά, Νίκης Ανδρεάδου

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της παράταξης «Πολίτες με Όραμα», που με επικεφαλής τη Νίκη Ανδρεάδου διεκδικεί τον δήμο Λαγκαδά στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Στη συνάντηση γνωριμίας των στελεχών της παράταξης, που έγινε για πρώτη φορά μαζικά, έδωσαν το παρών 200 υποψήφιοι, δείχνοντας έτσι την πληρότητα του ψηφοδελτίου, αλλά και τη δυναμική σε όλες τις τοπικές κοινωνίες του δήμου Λαγκαδά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Λαγυνά το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου και σηματοδοτεί την ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας εν όψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ενώ θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των υποψηφίων το επόμενο διάστημα.

Στη συνάντηση η υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, έδωσε σύνθημα νίκης από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, τονίζοντας ότι «στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον δήμο την πρώτη Κυριακή, ξεπερνώντας το 43%, που δίνει εκλογή δημάρχου».

Η κ. Ανδρεάδου ευχαρίστησε τα στελέχη, που δηλώνουν την αποφασιστικότητά τους να δώσουν τον αγώνα στο πλευρό της, τονίζοντας ότι είναι αναγκαίο να φτάσει το μήνυμα της νίκης σε κάθε σπίτι, σε κάθε πολίτη.

«Επικοινωνήστε το πρόγραμμά μας, τις προτάσεις μας, τις θέσεις μας, τη δύναμή μας, το καθαρό βλέμμα μας, την προσπάθεια που κάνουμε τέσσερα χρόνια τώρα για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα κάθε περιοχής. Έτσι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των συνδημοτών μας. Μετράει και η τελευταία ψήφος. Επικοινωνήστε και τη δική σας υποψηφιότητα. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, είστε η δύναμη αυτής της παράταξης και η καθαρότητά σας, η αξιοσύνη σας είναι το πιο πολύτιμο όπλο μας σε αυτό τον αγώνα και θα αξιολογηθεί από τους συμπολίτες μας», τόνισε η κ. Ανδρεάδου.