Ανδρεάδου: Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε πλήρως σε όσα λέγαμε για τη ΔΕΥΑ Λαγκαδά

«Δεν γίναμε σοφότεροι από την συνάντηση με τον κ. Ξενιτίδη», δήλωσε η υποψήφιας δήμαρχος του Δήμου Λαγκαδά, κα. Νίκη Ανδρεάδου, η οποία ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για ενημέρωση από τον μεταβατικό δήμαρχο Λαγκαδά και πρόεδρο της ΔΕΥΑ Λαγκαδά, σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης.

«Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε σε όσα λέμε εδώ και μήνες. Μέχρι κεραίας… Την τραγική κατάσταση της Δημοτικής Επιχείρησης μάς περιέγραψε ο κ. Ξενιτίδης. Άργησε, όμως…», τόνισε η κα. Ανδρεάδου.

«Όταν εμείς καταγγέλλαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις εξωφρενικές αυξήσεις στους λογαριασμούς του νερού και την δημιουργία νέων χρεών προς τη ΔΕΗ, που έχουν φτάσει, παρεμπιπτόντως, στα 3,5 εκατ. ευρώ την περίοδο 2019-2023, μας κατηγορούσαν για λαϊκισμό. Και έπαιρναν αποφάσεις από την… πίσω πόρτα. Αντί να φέρουν τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο τα περνούσαν από την Οικονομική Επιτροπή», υπενθύμισε η υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά και ξεκαθάρισε:

«Αποτέλεσμα των δικών τους αποφάσεων είναι το πρόβλημα, αυτοί πρέπει να το λύσουν. Δεν διοικούμε μαζί. Δεν θα γίνουμε η… σανίδα σωτηρίας τους στα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Ούτε η… Κολυμβήθρα του Σιλωάμ που θα τους ξεπλύνει…

Όταν αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου Λαγκαδά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με τη ΔΕΥΑΛ. Και θα το κάνουμε»