Η προσφορά στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο αποτελεί οδηγό στη ζωή μου

Η προσφορά στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο αποτελεί οδηγό στη ζωή μου. Γι’ αυτό και όταν μου ζητήθηκε να ριχτώ στη μάχη για την υποστήριξη του νοσοκομείου «Παπανικολάου», σε μια περίοδο που οι αντοχές των νοσοκομείων μας δοκιμάζονται εξαιτίας της πίεσης που δέχονται από τον τεράστιο αριθμό νοσούντων από κορωνοϊό, είπα «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για όσο χρειαστεί θα είμαι στην πρώτη γραμμή, συμμετέχοντας στις εφημερίες του νοσοκομείου και προσφέροντας τις ιατρικές υπηρεσίες μου όπου μου ζητηθεί, στο πλαίσιο της γιγαντιαίας προσπάθειας του Εθνικού Συστήματος Υγείας να περιθάλψει και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να επιστρέψουν υγιείς στα σπίτια τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα απομακρυνθώ από τους ασθενείς μας στα Περιφερειακά Ιατρεία του Κέντρου Υγείας Λαγκαδά. Θα εξακολουθήσω να έχω την καθημερινή επικοινωνία που είχα μαζί τους στο Κολχικό, την Ανάληψη, το Περιβολάκι, το Ηράκλειο, το Δρακόντιο. Θα τα λέμε όπως τα λέγαμε, θα έχουμε την επαφή μας, θα αντιμετωπίζουμε τα ιατρικά προβλήματα που τους απασχολούν.

Η θέση μου είναι στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά και εκεί θα εξακολουθήσει να είναι. Όσο κι αν κάποιοι -γνωστοί- λασπολόγοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά μια απόφασή μου που αφορά αποκλειστικά την ιατρική ιδιότητά μου, διαδίδοντας παντελώς ανυπόστατες πληροφορίες

Πραγματικά, δεν μπορούσα να το φανταστώ ότι δύο χρόνια πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές, θα ήταν, ήδη, τόσο μεγάλος ο πανικός τους…