Ανδρεάδου: «Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες για το δήμο Λαγκαδά»

Για τις… χαμένες ευκαιρίες του δήμου Λαγκαδά μίλησε η υποψήφια δήμαρχος, Νίκη Ανδρεάδου, σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Gnomi TV και τον δημοσιογράφο, κ. Γιώργο Παπαδόπουλο. 

«Δυστυχώς ο δήμος Λαγκαδά δεν συμπεριλαμβάνεται σε κανέναν κεντρικό σχεδιασμό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει την αναπτυξιακή ώθηση που του αξίζει, αν και έχει τόσα πλεονεκτήματα», τόνισε η κα. Ανδρεάδου και αναφέρθηκε στην συνέχεια σε δύο από τα μεγαλύτερα θέματα, τα Λουτρά Λαγκαδά και το απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης.

«Θίγει κάθε δημότη Λαγκαδά η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα Λουτρά Λαγκαδά. Εχουν απαξιωθεί λόγω κακών πρακτικών, λόγω κακοδιαχείρισης, υποθέσεων οι οποίες εξετάζονται από την δικαιοσύνη και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Εμείς θέλουμε να δώσουμε πνοή, ζωή στα Λουτρά Λαγκαδά, να κάνουμε, επιτέλους, αυτό το κόσμημα για το δήμο μας να λάμψει. Είμαστε υπέρ της ιδιωτικής επένδυσης, αλλά με σεβασμό στο περιβάλλον, την ιστορικότητα και υπό την προϋπόθεση μιας συνεργασίας η οποία θα εξασφαλίζει θέσεις εργασίας, προνόμια για τους δημότες Λαγκαδά και προβολή του τόπου μας», ξεκαθάρισε η υποψήφια δήμαρχος του δήμου Λαγκαδά και συνέχισε αναφερόμενη στο δίκτυο ύδρευσης.

«Τα τελευταία χρόνια, πολλές ΔΕΥΑ σε όλη την Ελλάδα αξιοποίησαν χρηματοδοτικά εργαλεία για να αποκτήσουν νέο, σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης. Εμείς στο Λαγκαδά, όχι. Έχουμε ένα απαρχαιωμένο δίκτυο, σε μεγάλο μέρος του, μάλιστα, με σωλήνες αμιάντου που είναι επικίνδυνο για την υγεία, το οποίο βγάζει συνεχώς βλάβες»

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της κας Ανδρεάδου: