ΤΕΡΖΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Χριστίνα Τερζίδου, Εκπαιδευτικός

Γεννήθηκα το 1973.Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Δ.Π.Θ.

Η αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσα και ζω, με οδήγησαν να συμμετέχω επί σειρά ετών στο χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου ενώ από τη θέση της Προέδρου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γερακαρούς.

Αποφάσισα να ασχοληθώ για πρώτη φορά με την Αυτοδιοίκηση το 2014. Εκλέχτηκα Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Γερακαρούς, με τον συνδυασμό «Δημοτική Συνεργασία» και ορίστηκα από τη Δημοτική Αρχή μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, απ’ όπου με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, άσκησα τα καθήκοντά μου δίπλα σε όλα τα σχολεία του Δήμου Λαγκαδά.

Επίσης, συμμετείχα στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου μας.

Η αγάπη και η θέληση για συνεχόμενη προσπάθεια και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής μας στον τόπο όπου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε, στον τόπο όπου μεγαλώνουν τα παιδιά μας και οι γονείς μας, είναι ισχυρά κίνητρα για να τολμήσω να συμμετέχω για δεύτερη φορά στην εκλογική διαδικασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» με επικεφαλής τη Νίκη Ανδρεάδου.

Με γνώση και ικανότητα, με διαφάνεια και ανιδιοτέλεια, μα κυρίως με σεβασμό στον συνάνθρωπο!