Συνάντηση εργασίας για το μέλλον του αθλητισμού στο Δήμο Λαγκαδά

Απρίλιος 20, 2019


Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου  με θέμα την παρούσα κατάσταση και το μέλλον του αθλητισμού στο Λαγκαδά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η υποψήφια Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Νίκη Ανδρεάδου η οποία ηγείται της δημοτικής παράταξης «Πολίτες με Όραμα» ενώ τα αθλητικά σωματεία εκπροσώπησαν ο κ. Τάσος Τομπούλης πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Λαγκαδά και ο κ. Βλασίδης Δημήτρης μέλος του ΔΣ, ο κ. Γρηγορούδης Γιώργος πρόεδρος του ΕΡΜΗ Λαγκαδά και ο κ. Βασίλης Κώστας μέλος του ΔΣ, ο κ. Απόστολος Τσακάλης γενικός αρχηγός της ΑΠΕ Λαγκαδά και ο πρόεδρος του ΑΣΚ Λαγκαδά κ. Καραγεωργίου Δημήτρης.

Κατά τις διάρκεια της δίωρης συζήτησης έγινε η καταγραφή των υπαρχόντων προβλημάτων με τα οποία έρχονται σε επαφή καθημερινά οι παράγοντες των αθλητικών σωματείων και αναζητήθηκαν λύσεις. Ακόμη αναλύθηκαν τρόποι οργάνωσης των δομών του Δήμου Λαγκαδά έτσι ώστε τόσο οι αθλητές όσο και οι παράγοντες του αθλητισμού  να μπορούν να συνεχίσουν  να ασχολούνται απρόσκοπτα με το τεράστιο κοινωνικό έργο τους.

Η κ. Ανδρεάδου δήλωσε « Η προσφορά των αθλητικών σωματείων στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο κυριολεκτικά είναι τεράστια. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους παράγοντες όσο και στους αθλητές του Δήμου μας που παρά τα μεγάλα ή μικρά προβλήματα συνεχίζουν να εκπροσωπούν το δήμο μας όχι μόνο σε επίπεδο περιφέρειας αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Η λύση των προβλημάτων στις υποδομές που τόσο έχει κουράσει όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό στο δήμο μας είναι άμεση προτεραιότητα για μας τους Πολίτες με Όραμα. Η ανάπτυξη του αθλητισμού είναι κεντρική στρατηγική στόχευση για εμάς και τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Λαγκαδά ο μοχλός για να την πετύχουμε»