ΣΚΟΡΔΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Αγγελική Σκορδά, Συνταξιούχος

Η Αγγελική γεννήθηκε και ζει στο Λαγκαδά . Είναι παντρεμένη με τον Πασχάλη Σκορδά και έχει δυο παιδιά τον Αλέξανδρο ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στο Λαγκαδά και τη Μαρία.

 

Από το 2010 έως το Δεκέμβριο του 2018 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΝΟΙΞΗ» του Δήμου Λαγκαδά και έχει διετελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης. Είναι εθελόντρια και μέλος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Μέριμνα  Ζωής» και επί σειρά ετών υπήρξε μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά. Ακόμη είναι μέλος του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ανάληψης Λαγκαδά.

 

 

Ως μητέρα παιδιού με αναπηρία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη όλα αυτά τα χρόνια με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας με αναπηρία και ειδικές ικανότητες. Ζητά λοιπόν την υποστήριξη όλων μας ώστε να παλέψει για το μέλλον και τις συνθήκες διαβίωσης των ατόμων αυτών στο Δήμο μας αλλά και γενικότερα για να έναν καλύτερο Δήμο για όλους τους πολίτες του, μέσω της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες με Όραμα με Υποψήφια Δήμαρχο Λαγκαδά τη Νίκη Ανδρεάδου.