Με εκπροσώπους Φορέων και Συλλόγων της Ασσήρου συναντήθηκε η Νίκη Ανδρεάδου

Απρίλιος 18, 2019


Η υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου,   συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου, με εκπροσώπους φορέων και Συλλόγων της  Ασσήρου προκειμένου να ακούσει τις ανησυχίες των κατοίκων και να συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Ηλίας Καραπάτσιος, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου, η κ. Μαρία Γάκη, μέλος του Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ασσήρου, ο κ. Γιώργος Κούτλας, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ασσήρου, ο κ. Παύλος Τσούλης, πρόεδρος της Π.Α.Ο. Δόξα Ασσήρου, η κ. Αθηνά Ντάνη, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο κ. Κωνσταντίνος Κυνηγός, πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Λυκείου Ασσήρου και η κ. Άννα Τσομπάνη, πρόεδρος  του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Ασσήρου.     

Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα της συντήρησης των σχολικών κτιρίων και της έλλειψης αναλώσιμων υλικών, καθώς και το πρόβλημα στην παροχή ρεύματος του νηπιαγωγείου.

Επίσης,  συζητήθηκε το θέμα της αγροτικής οδοποιίας  και της ίδρυσης γραφείου αποκλειστικά για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των αγροτών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τη λειτουργία του  ΧΥΤΑ Μαυροράχης. Τέλος, επισημάνθηκε η ανάγκη για τη συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου όπως και η  ανακατασκευή των παιδικών χαρών.

Από την πλευρά της, η Νίκη Ανδρεάδου σημείωσε ότι  με τη σωστή οργάνωση και με πολύ δουλειά μπορούμε να επιτύχουμε πράγματα που θα δώσουν στο δήμο μας νέα προοπτική.

Στρέφουμε την προσοχή μας και ασχολούμαστε με πρόγραμμα και με σχέδιο με όλα αυτά τα μικρά ή μεγάλα πράγματα που αφορούν τη ζωή μας, τα παιδιά μας, τον τρόπο που δουλεύουμε , τον τρόπο που μετακινούμαστε. Τα προβλήματα που επισήμαναν οι φορείς της Ασσήρου επιβεβαιώνουν ότι η στρατηγική στόχευση του προγράμματος μας προς την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κάτοικων είναι απόλυτα σωστή!

Το κεντρικό σύνθημα της παράταξης «Πολίτες με Όραμα» είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να δώσουμε λύσεις, και θα το πράξουμε!