ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημήτρης Ματσούκας, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ο Δημήτρης Ματσούκας, γιός του Πάνου και της Όλγας Ματσούκα, μεγάλωσε και ζει στον Λαγκαδά.

 

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο ΑΠΘ και κατά τη διάρκεια των σπουδών του εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος Πολιτικών Επιστημών.

 

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με ειδίκευση στις «Ευρωπαϊκές σπουδές & Διπλωματία». Απέκτησε την πιστοποίηση «Professional Diploma in Digital and Social Media » του αμερικανικού κολλεγίου Deree.

 

 

Έχοντας κάνει πρακτική στο Δήμο Λαγκαδά, στο πλαίσιο των προπτυχιακών του σπουδών και εκπληρώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, συνέχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε εταιρεία δημοσκοπήσεων και πολιτικής ανάλυσης. Εργάστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει αναλάβει την πολιτική επικοινωνία επιχειρήσεων σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία κατασκευής επαγγελματικού εξοπλισμού με παρουσία σε Ελλάδα & εξωτερικό. Παράλληλα με τα παραπάνω συμβάλλει στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εδρεύει στον Λαγκαδά από το 1952 (Πρακτορείο ΟΠΑΠ, εφημερίδες/περιοδικά)

 

Υπήρξε μέλος της οργανωτικής επιτροπής της 1ης προσομοίωσης Συμβουλίου Νέων του Δήμου Λαγκαδά, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Μυγδονία, ενώ είναι ενεργό μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαγκαδά από το 2012.

Είναι κάτοχος πτυχίου της αγγλικής & της γαλλικής γλώσσας.