ΚΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Κυργιάννης Χαράλαμπος, Νομικός

Ο  Χαράλαμπος γεννήθηκε στο Ζαγκλιβέρι το 1982. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Ζαγκλιβερίου και εν συνεχεία εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Από το 2008 ασκεί το λειτούργημα της Δικηγορίας, διατηρώντας παράλληλα επαγγελματικό χώρο και στη γενέτειρα μου το Ζαγκλιβέρι.

 

Το 2008 εξελέγη Πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων του πρώην Δήμου Καλλινδοίων. Το 2013 έλαβε, από το ηλικιακά νεότερο στην ιστορία εκλεχθέν Δ.Σ., την τιμή να ηγηθεί της πορείας επανεκκίνησης του Α.Σ. Απόλλων Ζαγκλιβερίου. Η θητεία του στη θέση του Προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου διήρκησε έως το 2016. Τυγχάνει πλέον σήμερα Τακτικό Μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (Ε.Π.Σ.Μ.).

 

Μετά από κριτική σκέψη αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαγκαδά με την Δημοτική Παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» και με επικεφαλή την κα. Νίκη Ανδρεάδου, αφενός μεν, διότι πιστεύει ότι η γενιά του έχει την ηθική υποχρέωση να βγει στο προσκήνιο και να συμβάλλει στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της τοπικής μας κοινωνίας, αφετέρου δε, επειδή οι υπάρχουσες δυσμενείς κοινωνικοοικονομικές συνθήκες επιτάσσουν την ενεργοποίηση νέων δυνάμεων με τεχνοκρατικές γνώσεις, διάθεση δημιουργίας και όραμα ανάπτυξης.

 

Οι νέοι άνθρωποι της σύγχρονης εποχής έχουνε την ευθύνη να εγκαταλείψουνε το επικριτικό πνεύμα του παρελθόντος και να μετατρέψουνε με αποφασιστικότητα την αμφιβολία σε ελπίδα τώρα όσο ποτέ!