ΚΑΡΑΠΑΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Χρήστος Καραπατσάς, Επιχειρηματίας

Γεννήθηκα στην Ασσηρο Δήμου Λαγκαδά το 1960, όπου και μεγάλωσα. Αποφοίτησα από το Λύκειο Λαγκαδά και σπούδασα Οικονομικά. Είμαι παντρεμένος με τη Φανή Γιουβανούδη και έχουμε δύο παιδιά, τον Αλκιβιάδη, γεωπόνο και την Αλεξάνδρα, οικονομολόγο.

 

Επαγγελματικά ασχολούμαι ως επιχειρηματίας με το εμπόριο πλαστικών προϊόντων αγροτικής χρήσης και είμαι διαχειριστής της εμπορικής εταιρίας ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΑΣ ΕΠΕ.

 

Με τα κοινά ασχολούμαι επί σειρά ετών. Εχω διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου από το 1980 – 1985. Έχω εκλεγεί δύο φορές δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ασσήρου 1998 – 2002 και 2003 – 2006. Διετέλεσα πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, πρόεδρος των ΚΑΠΗ και πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού.

 

Η παρακίνηση και η απαίτηση των συμπολιτών μου να ξαναασχοληθώ με τα κοινά και να τους εκπροσωπήσω στο Δήμο

Η αγωνία μου για το μέλλον του τόπου μας και την ισόρροπη ανάπτυξή του,

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο Δήμος Λαγκαδά στο σύνολό του,

Ο στόχος μου να βοηθήσω στην επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας,

Η εμπειρία, η γνώση, η θέληση και ο σχεδιασμός για να υπηρετήσω το Δήμο Λαγκαδά των επόμενων πέντε χρόνων,

με ώθησαν στην απόφασή μου να συμμετέχω στον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» με υποψήφιΑ δήμαρχο τη Νίκη Ανδρεάδου.

 

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην ανάπτυξη του τόπου μας και στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε, να αναδείξουμε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει ο Δήμος μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.