ΚΑΛΕΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ- ΑΓΡΟΤΟΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΛΕΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ- ΑΓΡΟΤΟΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στην Κριθιά Θεσσαλονίκης. Είμαι παντρεμένος με την Τζωρτζίνα Βλάχου Θεατροπαιδαγωγό και έχω δύο παιδιά τον Αλέξανδρο και τον Νικόλαο, 9 και 7 ετών. Γονείς του είναι ο Αλέξανδρος Καλέμος από την Κριθιά Θεσσαλονίκης και η Αθανασία Καλέμου, το γένος Αδαμίδου από την Ξυλόπολη Θεσσαλονίκης.

 

Το 1995 τελείωσε το Γενικό Λύκειο Ασσήρου, όπου υπήρξε Πρόεδρος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου. Το 2000 -2002, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, φοίτησε στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Λαγκαδά, στο τμήμα Χρηματοοικονομικών. 

Συνέχισε τις σπουδές του στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ (2002 – 2009), από όπου πήρε και το μεταπτυχιακό του δίπλωμα το 2013.Έκανε πρακτική άσκηση στη Διεύθυνση Γεωργίας Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Γεωπόνος εκτιμητής στον ΕΛΓΑ και ως μελετητής συνεργάτης της ΑΝΕΘ ΑΕ, της ΕΛΣΤΑΤ, του ΕΛΚΕ ΑΠΘ.

 

Εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως Γεωπόνος στην Διεύθυνση Γεωργίας Κιλκίς και στον πρώην Δήμο Λαχανά. Είναι εθελοντής αιμοδότης και μέλος του Συλλόγου Γεωπόνων και του ΓΕΩΤΕΕ. Στόχος του είναι αγωνιστεί και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής του με όλες του τις δυνάμεις.