ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ : ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ

Είμαστε μια ανοικτή ανεξάρτητη δημοτική παράταξη που στηρίζεται στο πάθος για ευημερία και ανάπτυξη.
Είμαστε “Πολίτες με Όραμα”!

Κοινό μας πολιτικό Όραμα είναι : “Ένας Δήμος που κοιτάζει μπροστά, ένας σύγχρονος Δήμος με ισορροπημένες λειτουργίες και παροχές για όλους τους ανθρώπους, που προστατεύει το περιβάλλον και το συνδέει αρμονικά με την αστική ανάπτυξη”

Έχουμε 4 συγκεκριμένους και σαφείς στόχους:

  • Κοινωνική Αλληλεγγύη, για να καλυφθούν τα κοινωνικά κενά που δημιουργήθηκαν λόγω της μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης. Στον Λαγκαδά της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης στοχεύουμε σε δράσεις που διασφαλίζουν την θαλπωρή, την υγεία, την ισότητα.
  • Ασφάλεια στη πόλη και τα χωριά του Δήμου μας, στη ροή της καθημερινότητας, στο περιβάλλον. Στοχεύουμε σε δράσεις και υποδομές για την προάσπισης της υγείας των πολιτών μας, για να εξασφαλίσουμε ασφαλέστερες μετακινήσεις , για να προστατεύσουμε τόσο το περιβάλλον όσο και τους πολίτες απέναντι στις απειλές της φύσης, να αντιμετωπίσουμε την παραβατικότητα.
  • Τοπική Ανάπτυξη και επανατοποθέτηση της αίγλης των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων του Δήμου μας. Μέσα από τη συνεργασία με κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς, μέσα από ενέργειες που προωθούν την απασχόληση, που αναδεικνύουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να γίνει η τοπική ανάπτυξη του Δήμου μας το μεγάλο στοίχημα τόσο της παράταξής μας όσο και όλων των Δημοτών μας.
  • Δημοτική Αξιοπιστία. Ο κάθε πολίτης είτε είναι δημότης είτε κάτοικος του Δήμου μας πρέπει να απολαμβάνει και να νιώθει ότι δίπλα του έχει έναν αξιόπιστο Δήμο. Έναν Δήμο που συνεργάζεται με όλους, καινοτόμο και παραγωγικό στις υπηρεσίες του, τεχνολογικά ικανό να ανταποκρίνεται και να επιλύει τα αιτήματα των πολιτών του.

Εμείς οι “Πολίτες με Όραμα” είμαστε απαγκιστρωμένοι από παρωχημένα και μη αποτελεσματικά πρότυπα διοίκησης και νοοτροπίες. Οι πράξεις μας και τα έργα μας εισάγουν την αξιοκρατία, επιβραβεύουν, στηρίζουν και αναδεικνύουν τις νέες ιδέες, δίνουν ώθηση στη νεανική επιχειρηματικότητα.

Εμείς οι “Πολίτες με Όραμα” θα εργασθούμε με διαφάνεια και συνέπεια με σύγχρονα και καινοτόμα διοικητικά συστήματα τα οποία θα δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη του Δήμου μας να εκφρασθεί ελεύθερα και παραγωγικά.

Εμείς οι “Πολίτες με Όραμα” θα δώσουμε έμπνευση, όραμα αλλά και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας προκειμένου να εισπράξουμε ως πολίτες ποιοτικές δημοτικές υπηρεσίες.

Εμείς οι “Πολίτες με Όραμα” είμαστε ανοικτοί σε παραγωγικές συνεργασίες με όλους όσους θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση του κοινωνικού συνόλου. Για εμάς υπάρχει μόνο ένας όρος “Συνεργασία αλλά ΜΟΝΟ για το καλό των Δημοτών”. Απορρίπτουμε τις συναλλαγές και δεν υποκύπτουμε σε πολιτικές σκοπιμότητες.

Δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα παρόντες ως ενεργά μέλη της ίδιας κοινωνίας, στην οποία δραστηριοποιούμαστε ζούμε και μετέχουμε.

Θα δώσουμε μάχες όταν και όπου χρειαστεί, με σκοπό να καταστήσουμε το δήμο Λαγκαδά έναν υποδειγματικό δήμο, ένα δήμο να “χαίρεσαι να ζεις”!
Ο αγώνας μας ξεκίνησε και είμαστε σίγουροι …
… για τη δική μας Νίκη!

Η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ
Νίκη Ανδρεάδου

Υποψήφια Δήμαρχος