Η υποψήφια Δήμαρχος Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου και οι «Πολίτες με Όραμα» στηρίζουν εμπράκτως το αθλητικό ιδεώδες!

Μάρτιος 9, 2019


Η Νίκη Ανδρεάδου στην κοπή βασιλόπιτας του ΓΣ Λαγκαδά

Με μεγάλη χαρά η υποψήφια Δήμαρχος Λαγκαδά Νίκη  Ανδρεάδου, παραβρέθηκε στη κοπή της Βασιλόπιτας του Γυμναστικού Συλλόγου Λαγκαδά, όπου πραγματοποιήθηκε μεταξύ άλλων, βράβευση αθλητών για τις αθλητικές και ακαδημαϊκές τους επιτυχίες.

Η Νέα Δημοτική Παράταξη «Πολίτες με Όραμα» και η επικεφαλής  της Νίκη Ανδρεάδου αναγνωρίζοντας την αξία του αθλητισμού, δεσμεύεται  ως αυριανή διοίκηση να «αγκαλιάσει» ή  και να  δημιουργήσει ακόμη,  τις δομές εκείνες που θα στηρίζουν την όποια αθλητική δραστηριότητα ώστε να ωθήσουμε τη Νέα Γενιά αλλά και όλους τους Δημότες μας στα οφέλη του αθλητισμού.

Η πρόσβαση σε αθλητικές δραστηριότητες είναι δικαίωμα όλων μας και ταυτόχρονα υποχρέωση του Δήμου να τις προωθήσει, να τις βελτιώσει να τις παρέχει και γενικότερα να καλλιεργήσει στους πολίτες του την αγάπη για το αθλητικό ιδεώδες.

Οι «Πολίτες με Όραμα» χαιρετίζουν τις αξιόλογες αθλητικές πρωτοβουλίες. Δεσμεύονται ακόμη ότι θα σταθούν αρωγοί στο πλευρό κάθε αθλητή μας ενισχύοντας τις προσπάθειες του, σεβόμενοι τις αγωνίες του, καμαρώνοντας για τις επιτυχίες του.